Bemutatjuk a Trespa famintás anyagait

trespa, famintás anyag

Az elmúlt évek során a Trespa tovább bővítette eddig is nagyon sikeres Wood decor (famintás) kollekcióját. Ezek a burkoló lemezek hasonlóan kellemes, meleg megjelenést biztosítanak az épületeknek, mint a hagyományos faburkolatok, azzal a nagy különbséggel – szemben a fával-, hogy semmilyen karbantartást nem igényelnek, lazúrozásuk, felületkezelésük nem szükséges. A kor igényeinek megfelelve olyan szürkeárnyalatos famintás anyagokkal bővült a kollekció, mely a minimál design elkötelezett híveinek is elnyeri tetszését. A famintázatok minden esetben úgy lettek kialakítva, hogy a dekor ismétlődései ne legyenek feltűnőek. Ennek köszönhetően az anyagok nagyobb, egybefüggő felületeken is jól alkalmazhatók, esztétikailag zavaró foltok, replikációk nélkül.

Jelenleg 28 különböző famintás anyagot lehet rendelni a Trespa Meteon szériából, mely 28 színből 18-at, a gyártók között egyedülálló módon a Trespa, MATT felülettel is biztosít. A Trespa MATT felület különlegessége, hogy a HPL lemezek között egyedüliként képes minden eddig is garantált tulajdonságot (UV-állóság, graffiti-állóság, karc-, és időjárás-állóság) biztosítani  felület rusztikusága és ezáltal a famintázat természetesebb megjelenése mellett.

trespa, famintás anyag
trespa, famintás anyag

A Lambda Systeme Kft. homlokzatburkoló termékei közül több is rendelkezik homlokzati tűzterjedési vizsgálattal, mely lehetővé teszi az anyagok különböző kockázati osztályba sorolt épületeken történő alkalmazását, mint átszellőztetett burkolatok. A Trespa Meteon termékek, annak ellenére, hogy B1 tűzvédelmi osztályba tartoznak (azaz nehezen éghetők), 45 perces tűzterjedési határérték eredménnyel rendelkeznek, akár ragasztott kivitelben is, ami lehetővé teszi magas kockázatú építményeken történő alkalmazásukat nyílásos homlokzat esetén is.

trespa, famintás anyag
trespa, famintás anyag

A termékek a Lambda Systeme Kft. központi telephelyén rendelhetők. Bővebb információért  forduljon homlokzatos kollégáinkhoz telefonon vagy személyesen!