Amiről eddig álmodni sem mert, most valósággá vált! A Trespa házhoz hozza álmai homlokzatát egy hét alatt!

 

A világszerte minőségi anyagairól, rendkívüli választékáról, szakszerű megoldásairól, egyedi látványvilágáról ismert Trespa homlokzatgyártó nemrég indította útjára új, várhatóan nagy sikerű szolgáltatását Trespa Express néven. Ahogy a neve is mondja, expressz tempóra számíthat a vásárló, már ami a homlokzatburkolat kiszállításának határidejét illeti.

A Trespa International a szolgáltatás keretében vállalja, hogy hat UniColor színben, négy féle változatban a megrendelőnek a megrendeléstől számított 1 héten belül leszállítja. Óriási áttörés lehet a piacon, hisz köztudott, hogy ezen termékek megrendelése esetében akár több hét is lehet a kiszállítási idő.

A 4 különböző színkombináció az alábbi:

Elülső oldali szín: Hátsó oldali szín: Trespa Express
panel cikkszáma
A25.8.1 Anthracite Grey A03.0.0 White 841861
A25.8.1 Anthracite Grey A90.0.0 Black 860228
A05.0.0 Pure White A21.5.1 Mid Grey 860229
A05.0.0 Pure White A03.4.0 Silver Grey 860230

  

 

Trespa Express termékjellemzők:

  • FR minősítés
  • 4270×2130 mm táblaméret
  • 8 mm-es vastagság
  • szatén felület
  • minimális rendelési mennyiség: 10 tábla, ami egy egész raklap

A Trespa európai reklámkampánya keretében közösségi média felületeken, internetes szakmai portálokon, a gyártó honlapján is számos információt találhat a szolgáltatásra, s a benne részt vevő termékekre vonatkozóan.

 

Mire figyeljen Trespa rendelésénél?

A rendelés leadáskor pontosan, jól láthatóan jelölje meg, hogy Trespa Express szolgáltatást kér! A szállítási határidő várhatóan 1 hét, de ez a határidő nem garantálható.

Kizárólag európai projektekre vehető igénybe a szolgáltatás! Rendeljen most Trespa homlokzati lapot a Trespa Express szolgáltatás keretében a Lambda Systeme Kft.-nél! Szakmai kérdésekkel és a szolgáltatás részleteivel, rendelésfeladással kapcsolatban keresse Száva Tünde kollégánkat a kapcsolat oldalon olvasható elérhetőségein.